2011. január 5., szerda

Áldd meg, Úristen
A te népedet,
Kik téged szeretnek,
Tartsd meg közöttünk
A gyülekezetet.


Áldott az Isten, mindnyájunknak Atyja,
Ki az ő népét így meglátogatta
És megváltotta, mint fogadta régen,
Ő jó kedvében.


Áldott Jézus, segélj minket erre,
Jöjj és vigy át az örök életre,
Hogy dicsőségben
Boldogultakkal élünk az égben.


Áldott Uram! Vezetésedet várom a mai napon. Rád bízom teendőimet és időmet, tégy velük, amit jónak látsz. Ámen.


Áldott vagy Uram Jézus, mert nem hagytál egyedül minket, hanem te szent magad adtad eledelül és italul, hogy szent testeddel táplálj, hogy szent erőd bennünk munkál­kodjon, hogy majdan, ahogy te egy vagy az Atyával, úgy legyünk eggyé teveled. Ámen.


Áldunk és magasztalunk Atyánk ezért a döntésedért, hála és dicsőség neked, mindörökké, ámen.Kérünk téged, hogy akik felé szolgálunk ne magunkért hanem ő magukért mutasd meg magadat az ige által. Jézus Krisztus munkálkodj a Szellemed által, hogy azok a magok amiket elhintünk jó földbe essenek.Uram rombold le a gonosz munkáját, és ne engedd,hogy emberek az ő fogságában vergődjenek.


Áldunk Uram, hogy Hozzád jöhetünk teljes szívünkkel, minden gondolatunkkal, egyedül csak Hozzád, és kérhetünk arra, szólj hozzánk, töltsd be Magaddal, és Te indíts útnak bennünket. Ámen.


Áldunk Uram, hogy itt lehetünk. Kérünk, mondj el mindent ezen a napon, amit elterveztél, és amit akarsz. Kérünk, tedd meg azt a csodát, hogy Téged hallunk, amíg az Igét hallgatjuk. Beszélj velünk egész napon át. És segíts, hogy engedhessünk szavadnak. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése