2011. március 2., szerda

Hálát adunk Uram azért, hogy Jézusban eljött a világosság a földre, van aki megszabadít a terhek alól, ámen.


Hálát adunk Uram, azért, hogy Te vagy a hajnali fény. Látod, hogy ebben a sűrű sötétben, ami ebben a világban van, nem tudunk eligazodni. Nem tudjuk, mi a jó és mi a rossz. Kérünk, hogy világíts! Kérünk, hadd lássunk Téged, és rajtad keresztül mindent helyesen. Álld meg így most számunkra az Igét, és kérünk, hogy légy közöttünk. Ámen.


Hálát adunk Uram ezért az új napért. Köszönjük mindazt, amit belehelyeztél. Kérünk, had találkozzunk ma igazán Veled. Hadd halljuk meg szavadat, és hadd értsünk meg Téged. Ámen.


Hálát adunk Uram, hogy azért hoztál ide bennünket, mert az életünkben, családunkban, környezetünkben meg akarod valósítani a Te uralmadat, királyságodat. Kérünk, hogy áldd meg ezt a hetet, és kezd el rajtunk, hogy hadd vihessük tovább aTe országodat ebbe a világba. Ámen.


Hálát adunk, Uram, hogy ezen a reggelen áldhatjuk nevedet. Köszönöm, hogy ezzel kezdhetjük a napot, dicsőítéssel, hálával, magasztalással. Segíts, hogy egyre jobban megértsük, miért kell dicsérnünk, miért szabad és lehet hálát adnunk. Teremtsd meg szívünkben az örömöt, a békességet és a hálát. Ámen.


Hálát adunk Urunk a bátorító szavaknak, és elutasítunk minden keserűséget, határozatlanságot, mint a te gyermekeid .A kegyelmedtől el nem szeretnénk távozni, ezért kérünk téged segíts nekünk megmaradni azon az úton amin elindultunk. Segíts, hogy hitünk szilárd maradjon. Akármilyen problémánk van, legyen az testi vagy lelki fájdalom, te légy aki vigasztalást, erőt adsz nekünk, hogy gyógyulás legyen az testünknek,lelkünknek.. Dicsőség neked mind örökké. Ámen.


Hálát adunk Urunk a testvéri közösségekért, ahol egymás hite által épülhetünk. Köszönjük, hogy érezhetjük a Te közelségedet, mert Te mindig velünk vagy. Hadd lehessen az életünk mások számára példaadó, Rád mutató, hiteles élet. Segíts ebben Urunk, erősítsd hitünket! Ámen.


Hálát adunk Urunk azért, hogy Te kijelentetted magad nekünk, hogy közösséget vállalsz velünk, hogy válaszolsz imáinkra. Erősítsd hitünket, adj állhatatosságot a szolgáló, hiteles élethez, hogy másokat is Hozzád tudjunk vezetni. Nyisd meg a fülünket üzeneteid meghallására. Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése