2011. január 23., vasárnap


Drága Mennyei Édesatyánk a Jézus Krisztus által! Hálásan köszönjük Neked, hogy nagyon szeretsz bennünket. Hálás a szívünk, hogy a Te egyszülött Fiadat feláldoztad helyettünk, miattunk, érettünk a golgotai kereszten, hogy nekünk örök életünk lehessen. Tied a dicsőség örökkön-örökké! Ámen
(Szalma Józsefné)


Drága teremtő Atyám az Úr Jézus nevében könyörgünk hozzád, vedd el a fátyolt a testvéreink szeméről, és nyilvánítsd ki a te tanításodat.Azokat az embereket akik még nem ismernek téged, segítsd meg őket, hogy   megtaláljanak téged, ámen.


Drága Úr Jézus! Kérlek, használj minket, a te tökéletes terved megvalósításához! Ne haragudj, ha sokszor szellemi vakok vagyunk, és nem látjuk meg a szükségben levőket! Kérlek, adj nekünk engedelmes, alázatos szívet! Add, hogy ebben a világban, úgy ragyoghassunk, mint a csillagok az égbolton, a Te kegyelmedből! Add, hogy azzal a szeretettel tudjunk szeretni, és mások felé szolgálni, amellyel Te szeretsz minket! Köszönjük, hogy velünk vagy minden napon, és formálod a mi szívünket, mert mi Téged szeretnénk dicsérni, mindennel, amit teszünk. Szeretnénk, ha az emberek meglátnák bennünk a Te jóságodat! Mert te jó vagy, és örökké tart szereteted! Köszönjük végtelen kegyelmedet! Ámen!
(Baksa Lívia)


Drága Úr Jézus! Mily gyönyörűséges a Te neved! Olyan jó tudni, hogy még számon sincs a szó, de Te már pontosan tudod, mire van szükségem. Ismered a szívem gondolatait és szándékait. Te tudod igazán, milyen vagyok. Előtted az lehetek, aki valójában vagyok. Köszönöm, hogy olyan barát vagy, akinek bármit elmondhatok, és ha rosszat teszek, vagy szólok is, nem ítélsz el, s nem vonod meg tőlem szereteted. Hálával csordultig van poharam, mert Te úgy fogadsz el ahogy vagyok. Nem akarsz minden áron és erőszakkal átformálni, hanem megvárod, míg én magam felismerem, hogy miben kell változnom. A legjobb barátom vagy! Bocsáss meg, hogy néha megfeledkezem Rólad, mint barátról! Pedig Te olyan jó vagy hozzám! Nem kérsz, csak adsz és adsz! Elhalmozol szereteteddel és kegyelmeddel! Igaz barát vagy, akire mindig számíthatok! Köszönöm, hogy a barátod lehetek. Ámen!
(Baksa Lívia)


Drága Úr Jézus! Köszönjük, hogy meghaltál értünk a kereszten. Köszönjük, hogy a véred tisztára mossa minden bűnünket! Bocsáss meg nekünk, ha sokszor képmutatóan ítélkeztünk, s talán észre sem vettük, hogy így cselekedtünk. Add, hogy egymást mindig alázatosan különbnek tarthassuk önmagunknál. Add, hogy magunkban is felismerhessük a hibákat, s ezekből megtisztulhassunk. Bocsáss meg, ha sokszor rózsaszín szemüvegen keresztül láttuk a másikat, s nem volt bennünk elég szeretet a másik felé. Add, hogy a Te szemeddel nézhessük embertársainkat, s segíts nekünk, hogy a bennünk levő szeretet mindig legyen türelmes, hosszútűrő, ne rója fel a gonoszt, s ne ítélkezzen! Add, hogy az az indulat legyen bennünk, ami benned volt! Ámen!
(Baksa Lívia)


Drága Úr Jézus Krisztus!
Köszönjük, hogy nagyon szeretsz bennünket. Hálásan köszönöm, hogy naponként megújul a Te kegyelmed rajtunk, rajtam. Végezd el bennünk, bennem, hogy mi is, én is akarjak megújulni. Segíts, hogy jó gyümölcsöket teremjünk, teremjek Szentlelked által. Ámen
(Szalma Józsefné)


Drága Úr Jézus Krisztus! Te készíts fel minket visszajöveteledre!


Drága Úr Jézus Krisztus! Világíts be szívem legmélyébe a te igazságod fényével!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése