2011. március 1., kedd

Hálát adunk neked, mennyei Atyánk, hogy az örök életet adod nekünk. Élő reménységet adj szívünkbe, hogy bátran megálljunk a hitben minden baj és kísértés közepette. Hogy amikor újra eljössz, elnyerjük az igazság koronáját az Úr Jézus Krisztus által. Ámen.


Hálát adunk Neked minden napért, amivel még megajándékozol bennünket. Kérlek Uram, adj nekünk alázatos szívet, hogy a betegségekben az ápolásban is a Te igédben bízva készülni az örök hazába Ámen
(Vné Anikó)


Hálát adunk Úr Jézus, hogy ismerhetünk, és jöhetünk hozzád, mert te vagy az egyedüli, aki megoldhatod az életünket. Hadd tudjunk hozzád kiáltani, Téged kérni, várni. Cselekedd meg bennünk, amiért ide hoztál. Áldj meg minket nevedért. Ámen.


Hálát adunk Uram a ma reggelért, minden eddigi szavadért. És hálát adunk azért, amit most fogsz mondani. Kérünk, nyisd meg a fülünket, szívünket. Segíts, hogy értsünk. Nagyon kérünk, Uram, hogy végy el minden akadályt, ami akadályozna abban, hogy megértsük Igédet, és az abban hozzánk szóló szavadat. Köszönjük, hogy meghallgatsz. Ámen.


Hálát adunk Uram amiért felhívod  figyelmünket arra, hogy a szeretetnél nincs nagyobb parancsolat. Jézus nevében imádkozunk minden emberért, hogy győzzön, a szeretet a földön.Ámen...


Hálát adunk Uram, az egész hét minden szaváért, amit hozzánk szóltál. Köszönjük Igédet, köszönjük, amit megérthettünk belőle. Áldunk azért, hogy még ma is szólni kívánsz. Kérünk, Urunk, hadd érjen egészen a szívünkig, és hadd maradhasson meg bennünk az igéd. Ámen.


Hálát adunk Uram az Igéért, amin keresztül már eddig beszéltél velünk. Segíts, hogy most is megértsük mondanivalódat. Úr Jézus, hadd jusson ne csak a fülünkig, hanem a szívünkig szavad. Ámen.


Hálát adunk Uram az új napért, az új reggelért. Köszönjük, hogy kérhetünk, áldj meg minket, hogy megérthessük igédet. Hadd halljunk szót a szádból. Áldj meg minden mondatot, amelyen keresztül beszélsz hozzánk. Légy közöttünk, neved dicsőségére. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése