2011. január 19., szerda

Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen volt kezdetben, most és mindenkor, és mindörökkön-örökké. Ámen.


Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen volt kezdetben, most és mindenkor, és mindörökkön-örökké. Ámen. Az Úr kegyelme betölti a földet, igéjével alkotta a mennyet.


Dicsőség az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökkön örökké!


Dicsőség legyen neked, Uram, aki vezérelsz engem, odaát pedig dicsőségedbe fogadsz. Ámen!


Drága Atyám! Kezedben van a mám és a holnapom! Kérlek, taníts meg gazdálkodni az idővel, mert tudom, hogy ez is egy olyan dolog, amelyet kincsként kaptunk Tőled! Segíts, hogy hasznos és Neked tetsző dologgal töltsem ki! Uram, köszönöm, hogy rád bízhatom mind a mát, mint a jövőt! Köszönöm, hogy nap mint nap tanítasz hitben járni, s arra, mit jelent türelemmel várni. Köszönöm, hogy azok az ígéreteid és áldásaid, melyeket nekem tartogatsz, be fognak teljesülni az életemben, a maga idejében. Hiszen az Ige is írja, "hogy mindennek megvan az ideje." S én köszönöm, hogyha tűzön-vízen is kell átmennem, Te megtartasz, s megsegítesz minden helyzetben. Kérlek, segíts láthatatlannak maradnom, hogy ha bármit teszek, vagy Neked szolgálok is, engem ne, hanem Téged vegyenek észre! Csakis TÉGED! Mert Tiéd minden Dicsőség, Tiéd a hatalom, most és Mindörökké, Ámen!
(B.Lívia)


Drága Atyám!
Köszönöm neked, hogy adtál mellém olyan embereket, akikkel együtt növekedhetünk a Te megismerésedben, hitben, szellemben! Kérlek, segíts nekem megbecsülni ezeket a kincseket, s add, hogy a kapcsolataim földje mindig öntözött legyen, kertje pedig gondozott kert lehessen! Kérlek, áldd meg ezeket az embereket, áraszd rájuk a mennyei esőt, az élővizet, hogy szíveik s szívem kútja sohase apadjon ki, hanem mindig túlcsorduljon a szeretetben. Köszönöm, hogy gondot viselsz rólunk, s a gyermekeid lehetünk! Hálás vagyok Neked mindenért, hiszen mindenem Tőled van! Köszönöm szerető Atyai gondoskodásodat, szereteted, s áldásaidat, amiket nekem készítettél el! Add, hogy minden napon a Te akaratodban járjak, s csak olyan dolgot tegyek, amely Tőled van! Jézus nevében Ámen!
(Baksa Lívia)


Drága Édesatyánk, az Úr Jézus nevében kérjük, hogy segíts nekünk, nap mint nap ellenállni a gonosz minden munkálkodásában. Kérjük a te drága véred oltalmát. minden munkánkra, életünkre. Köszönjük, hogy a Szentszellem  erejével, élhetünk, nap mint nap. Adj nekünk, imádkozó, buzgó életet: Ámen.


Drága Istenem! Köszönöm, hogy itt élhetek ezen a földön szeretteimmel. Kérlek, tartsd meg őket egészségben, szeretettben. Csak benned bízhatunk, mert életünk kezedben van. Hálát adok minden napért és ne engedd, hogy ez a hitem elmúljon. Légy velem a nap minden percében. Könyörögve kérlek Istenem. Ámen (S.P)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése