2011. február 16., szerda

2011. február 16. szerda

KERESZTÉNY GYÜLEKEZET.

Az igazi keresztény gyülekezet maga is a feltámadt Krisztus bizonyítéka. Egyedül ez az egy vallás, a keresztény vallás alapul egy  feltámadt emberre! Egy olyan emberre aki Isten ember volt, akiről meg volt minden jövendölve, és minden be is teljesedett. Ezek mind megcáfolhatatlan bizonyítékai Isten létezésének, az üdvösség tervének.
Minden más vallást halott ember alapított.

De őt az Isten, miután feloldotta a halál fájdalmait, feltámasztotta, mivel lehetetlen volt, hogy a halál fogva tartsa őt. Mert ezt mondta róla Dávid:
Láttam az Urat magam előtt mindenkor, mert jobbom felől van,
hogy meg ne inogjak. Azért vidul fel a szívem, még testem is reménységben fog nyugodni, mert nem hagyod lelkemet a halottak birodalmában, azt sem engeded, hogy Szented elmúlást lásson.
ApCsel 2:24-27,

...amit Isten ígér, azt meg is tudja tenni.
Róma 4:23

A keresztség által ugyanis eltemettettünk vele a halálba, hogy amiképpen Krisztus feltámadt a halálból az Atya dicsősége által, úgy mi is új életben járjunk.
Róma 6:4

Rengeteg ige bizonyítja, hogy akiknek a hite egészséges és élő, azokból tud élő gyülekezeti közösségeket építeni a Szent Szellem. Imádkoznunk kell azért, hogy az eklézsia növekedjék hit által és szolgáló,cselekvő gyülekezet legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése