2011. január 28., péntek

Édes Atyám hálát adok Neked, hogy betegségem, és nehézségeim közepette is jóságod vesz körül és nem a bajok uralkodnak rajtam, hanem szereteted. Ámen


Édes Atyám! Kérlek, adj tiszta látást a bűnöktől elhomályosodott szemünknek, hogy megláthassuk a Te véghetetlen szeretetednek naponként érezhető és látható jeleit. Add, hogy tiszta szívből áldjunk érte. Ámen (BM)


Édes Atyám, köszönetet mondok az értem mondott imádságokért. Tedd buzgóvá szívemet a másokért való könyörgésben és kérlek, hallgasd meg azokat. Juttasd eszembe azokat, akikről hosszú ideje megfeledkeztem. Szívemben éljen, hogy az imádságnak megtartó ereje van, amit már olyan sokszor megtapasztaltatott velem mérhetetlen szereteted. Tiéd mindenért a dicsőség. Ámen (B.M.)


Édes Atyánk, a Jézus Krisztusban! A Te világosságod által láthattuk meg a világosságot, Tőled való az igazi derű. Áraszd ránk Fényedet a SZENTLÉLEK által,hadd tükrözzük szeretetedet, békességedet mindazok felé, akikkel az életünk összeér. Végy el tőlünk rosszkedvet, magunkra nézést, csüggedést, tégy bennünket akaratod cselekvőivé, világosságod, meleged hordozóivá mindenütt és minden időben. Ámen.


Édes Jézusom, ma különös módon szeretnélek megkeresni.
Gyakran csak szívességeket kérek, mikor eljövök Hozzád.
Ma nem kérek, csak Eléd helyezem magam.
Engedd, hogy a szívem felelni tudjon a szeretetedre.


Édes Uram, köszönöm ezt a reggelt, köszönöm, hogy nap nap után kapok mindig újabb lehetőséget, újabb napot, hogy Szolgáljalak, hogy változzam, hogy egyre közelebb kerüljek Hozzád és Szeretteimhez. Nagy ajándék ez. A Tőled kapott IDŐ, a naponkénti lehetőségek. Bocsásd meg, hogy ritkán értékelem ezt az ajándékot. "Tégy Uram engem ma (is) Áldássá, Lelkedet úgy várom, tedd Te a szívem hálássá, hogy csak Neked szolgáljon..." Köszönöm, hogy elhívtál, véreddel Megváltottál! Ámen
(E.R.)


Édes Uram, segíts, hogy megnyíljak Feléd egészen, ahogy most félreteszem evilági gondjaimat.
Tölts el engem a Te békéddel, szereteteddel.



Egek nagy Királya! Talán nem is kellene más szavakat, más mondatokat írni, hanem elég lenne folytatni, a 266. dicséretünk valamennyi versével imádságunkat. Ám mégis hadd bátorkodjunk saját szavainkkal megfogalmazni Hozzád intézett kérésünket, köszönetünket és hálánkat! URam! Könyörgünk azért, hogy e sokat próbált Nemzetet újból felemeld! Te adj nekünk ehhez erőt, kitartást, állhatatosságot, reményt, Tőled kapott bölcsességet, hogy az adott szó ismét értelmet kapjon! Add meg nekünk, hogy Jézus Krisztusnak, a mi Megváltónknak a szeretetfürdőjében megtisztíthassuk szívünket, lelkünket, gondolatainkat! Ámen (M. S.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése