2011. február 10., csütörtök

2011. február 8. kedd

Krisztus halála az isteni szeretet megnyilvánulása volt. Ez a halál összehasonlíthatatlan minden más haláltól. Ennek a halálnak végtelen és örök értéke van.
Krisztus halála legyőzte a Sátán királyságát.
Sátán a kezében tartotta a bűn, a betegség, a járvány és a halál uralmát, és uralkodik a saját országának fejedelemségein, hatalmasságain és az e-világi gonosz szellemeken.
De Krisztus a golgotán a halálával lefegyverezte a Sátán fejedelemségeit, hatalmasságait, és megfosztotta a Sátánt a pokol és halál kulcsaitól.

Most megy végbe  az ítélet e világ felett, most vettetik ki e világ fejedelme. Én pedig felemeltetem a földről, magamhoz vonzok mindeneket.
János 12:31-32,

Eltörölte a követelésével minket terhelő adóslevelet, amely minket vádolt, eltávolította azt az útból, odaszegezve a keresztfára. Lefegyverezte a fejedelemségeket és a hatalmasságokat, nyilvánosan megszégyenítette őket, és Krisztusban diadalmaskodott rajtuk.
Kolossé 2:14

 Ez a mi szabadságunk, örömünk, az üdvösségünk. A legdrágább kincs a világon aminek a részesei lehetünk. De számomra még egy nagy kincs az is, hogy a magot elszórtam a családomban. Hogy mikor kel ki azt nem tudom, de azt igen, hogy bármikor is hívna haza az én Uram, tudom, hogy a családomat rá bízhatom, mert neki gondja van rájuk. Hiszen meg vannak általam szentelve és az Úr fog munkálkodni bennük ezután. Nem engedi elveszni őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése