2011. február 10., csütörtök

Megváltó Jézusunk! Kérünk, Lelkeddel tápláld  zsenge, sokszor gyengélkedő hitünket, add, hogy ne hiába olvassuk és ne hiába hallgassuk igédet: verjen szívünkben gyökeret és teremjen gazdag gyümölcsöt. Kérünk, hadd tudjuk másoknak nagy szeretettel továbbadni igédet. Ámen.


Megváltó Krisztusunk! Köszönjük Neked a várakozás minden boldog pillanatát, áldott legyen szent neved, hogy bizonyosan közel jössz hozzánk az ünnep fényében és békességében. Ámen.


Megváltó Krisztusunk, köszönjük Neked, hogy a mi gyenge, elesett szívünket és sokszor rossz irányba tekintő szemünket Lelked által szolgálatodba állítod. Ámen.


Mennyei Atyánk, köszönjük Neked, hogy várakozásunk nem hiábavaló, hogy lelkünk felkészülhet a Veled való találkozásra. Ámen.


Mennyei Atyánk Krisztus Jézusban! Köszönjük a Te végtelen jóságodat és szeretetedet, hogy a kezünkbe olyan fegyvert adtál, amely e világon a legnagyobb ellenség, a gonosz ellen nyújt számunkra oltalmat. Kérünk áldj és őrizz meg minket és szeretteinket a szeretet fegyvere által. Ámen.


Mennyei édes Atyánk a Jézus Krisztusban, köszönjük neked az elmúlt esztendő minden napját, az áldást és a kegyelmet, amely szüntelen áradt reánk atyai szeretetedből. Kérünk, őrizd meg életünket ígéreted szerint minden gonosztól, légy velünk a jövendőben is és vezérelj minket igéd drága fényével azon az úton, amely Jézusunk nyomában gyönyörűséges a nehézségek és szenvedések ellenére is. Áldjuk és magasztaljuk szent nevedet Atya, Fiú, Szentlélek, teljes Szentháromság, egy, igaz Isten. Ámen.


Mindenható Atyánk az Úr Jézus Krisztusban, könyörgünk a békesség ajándékáért, hogy türelemmel, megértéssel forduljunk egymás felé. Ámen.


Szabadító Krisztusunk, köszönjük, hogy fáradt lelkünket felüdíted a drága Ige kiapadhatatlan kincsével, élő Lelkeddel. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése